Over Peppereno

Specialistische adviseurs zijn er talloze in de markt van renoveren en verduurzamen. Daarom heeft Peppereno de focus op het speelveld in de breedte. Dat biedt overzicht op kansen om vakdisciplines te verbinden en zo op zoek te gaan naar de integrale meerwaarde in iedere opgave.

Midden in de energietransitie

Peppereno werkt continu in het speelveld tussen woningcorporaties, bouw- en onderhoudsbedrijven, toeleveranciers en bewoners. De aanpak is gericht op verbinden, samenwerken en het omver werpen van barrieres die een optimaal resultaat en het proces daarheen in de weg staan.

De opgave gaat niet alleen over techniek, maar over mensen, ambities en een duurzaam eindresultaat, binnen logische randvoorwaarden als total cost of ownership en fijn wonen met een beheersbaar energieverbruik.

Geworteld in de SlimRenoveren-principes

De roots van Peppereno liggen bij SlimRenoveren. Een startup met duurzaam sociaal wonen als ideaal. Om te kunnen vermenigvuldigen, moet je kunnen delen. SlimRenoveren evolueert daarom naar een breder netwerk van professionals die de SlimRenoveren-principes uitdragen en toepassen. Om zo met meer impact bij te kunnen dragen aan de transitie naar duurzaam sociaal wonen. Als mede-grondlegger van SlimRenoveren onderschrijf ik met Peppereno de zeven SlimRenoveren-principes en is Peppereno één van de schakels in het groeiende netwerk.

De zeven SlimRenoveren-principes:

 1. Maximale inzet op de noodzakelijke versnelling
 2. Samenwerken tussen vraag en aanbod en vanuit de bedoeling
 3. Integraal plannen en ontwikkelen van verduurzaming
 4. Bewoners centraal
 5. Altijd no-regret met de blik op 2050
 6. Productontwikkeling en innovatie als motor voor standaardisatie en opschaling
 7. Verantwoord omgaan met maatschappelijke middelen

  Kennismaken?

  Contact:

  E-mail: sean@peppereno.nl
  Tel: +31(0)6 14 52 16 17

  Bezoek en Post:

  Peppereno
  Igluu – Workspace for Professionals
  Lichttoren 32
  5611 BJ Eindhoven

  Kamer van Koophandel:

  17252168

  Peppereno maakt zaken scherper en voegt pit toe aan ieder recept. Maar kan soms ook verrassend mild zijn, want té heet brengt niet het gewenste resultaat. Samen vinden we het ideale recept voor ieder project, ieder proces en ieder programma. Met Passie en met Pit!